Debut cu gol la 33 de ani. Bogdan Mitrea a contribuit la victoria României

Bogdan Mitrea a făcut parte din generația de juniori ’87-88, a Universității Cluj alături de Andrei Cordoș, Laurențiu Buș, Ciprian Suciu, etc.

Rândul de sus: Claudiu Mincic, Ciprian Suciu, Cristian Câmpean, Bogdan Mitrea, Andrei Cordoș, Radu Moldovan, Daniel Sima (antrenor) Rândul de jos: Laurențiu Buș, Cosmin Muntean, Sergiu Șerban, Vlad Mănăsturean, Emil Lupea.

Dacă ultimii trei fotbaliști amintiți, au reușit să-și facă debutul, Bogdan Mitrea nu a intrat în vederile antrenorilor care s-au perindat la prima echipă a ”studenților” clujeni. Fiind mai mereu împrumutat de ”U”, pe la Minerul Iara sau ISCT, nu a reușit să debuteze pentru echipa de seniori.

În anul 2011 s-a transferat la Poli Iași. Din poziția de fundaș central a reușit în perioada 2013-2015 să marcheze 19 goluri pentru Viitorul Constanța fiind unul dintre golgeterii campionatului. Imediat a fost transferat de Ascoli (Italia), apoi au urmat în carieră: FCSB, AEL Limasol (Cipru), Doxa Katokopia (Cipru) și Spartak Trnava (Slovacia).


Din această vară Sepsi Sf. Gheorghe a obținut semnătura fundașului clujean. Cu evoluții constant bune Bogdan Mitrea, a ”profitat” de problemele din lotul echipei naționale fiind trecut de Mirel Rădoi pe lista convocaților

Ieri la meciul său de debut a reușit să marcheze în poarta naționalei Belarusului, confirmând astfel încrederea pe care Mirel Rădoi i-a acordat-o.
Felicitări Bogdan !

Mai jos am adăugat rezumatul meciului România- Belarus 5-3

Posted by cristi_moise

Leave a Reply