Costel Enache debutează cu victorie pe banca lui “U”. 3-1 cu Unirea Slobozia


Condusă devreme după un penalty uşor acordat de “centralul” Mircea Ardelean, Universitatea a întors rezultatul înaintea pauzei, a risipit orice emoţie în partea a doua şi a bifat primul succes din mandatul lui Costel Enache.

Noul antrenor al “Şepcilor roşii” a propus un 4-1-4-1, reuşind să surprindă în special în benzi, unde debutantul Meșter, dar mai ales Pîrvulescu (titular după o lungă perioadă în care a fost păstrat în afara lotului), au creat pericol în startul partidei. Totuşi, cei care au marcat primii au fost (şi de această dată!) oaspeţii, ce-i drept, în urma unui penalty acordat foarte uşor de “centralul” Mircea Ardelean, după un duel între Inacio şi Toma. Jucătorul care a obţinut lovitura de pedeaspă l-a păcălit pe Muţiu şi era 1-0 pentru ialomiţeni încă din minutul 12.

Slobozia a continuat forcing-ul, iar Moldovan, găsit în preajma careului mic, a fost aproape de 2-0, dar Filip, atent, a respins în-extremis din faţa acestuia (31). A fost ultimul moment de uluială al “studenţilor”, care au mutat, treptat, jocul în jumătatea adversă, iar şansa le-a surâs pe finalul reprizei. Mai întâi, după ce Pîrvulescu şi Golan au tras în blocaj, mingea a sărit la Gavra (42), vârful Universităţii restabilind egalitatea cu o execuţie simplă. Două minute mai târziu, la un şut al aceluiaşi Pîrvulescu, Dumbrăvean a deviat balonul în proprie poartă, astfel că “U” a intrat la cabine în avantaj.

Unirea Slobozia nu a mai contat în partea a doua, iar golul al treilea a venit cât se poate de firesc. Filip a reluat cu capul centrarea lui Inacio (59), Gurău a prins iniţial balonul, dar l-a scăpat în plasă şi s-a făcut 3-1, rezultat ce s-a menţinut până la final.

Formaţia noastră a acumulat, astfel, 6 puncte şi a urcat pe locul 8, iar duminică, de la ora 12:00, are meci la Bucureşti, cu Metaloglobus.

Remarcați: Pîrvulescu, Luchin, Neciu, Filip, Golan, Gavra.

“U”: Muțiu – Inacio, Luchin, Telcean, Neciu – Filip – Barbu (’65 Novac), Pîrvulescu (’75 Ștefănescu), Meșter (’46 Mâneran), Golan (’87 Negrean) – Gavra (cpt.) (’65 Goga)
Rezerve: Vâtcă – L. Rus, Andr. Mureșan, Novac, Negrean, Ștefănescu, Mâneran, Taub, Goga. Antrenor: Costel Enache

Unirea Slobozia: Gurău – Ghiță, Dinu, Ibrian, Dumbrăvean, Suciu, Danciu, Negoiu, Toma, Răduca, Moldovan
Rezerve: Poiană – Lazăr, Chebac, Unguru, Stoianovici, Mihalache,
Adăscăliței

Foto: fcucluj.ro

Posted by cristi_moise

Leave a Reply