Costel Enache a bătut palma cu “U”

Costel Enache (47 de ani) este, începând de astăzi, noul antrenor principal al echipei noastre.

Universitatea Cluj a stat doar o zi fără antrenor principal, după ce Adrian Falub şi-a prezentat demisia luni seară, iar astăzi conducerea clubului a ajuns la un acord cu omul care a pregătit-o ultima dată pe Petrolul Ploieşti.

“Am fost determinat să vin aici de spiritul creat de această echipă. Noi, cei implicați în fotbal, trăim mult prin emoția spectatorilor. Să sperăm că lucrurile se vor corecta în curând din punctul acesta de vedere și vom avea suporterii alături de noi. Apoi, cred că profesional este o oportunitate de a ieși în evidență. “U” Cluj a transmis mereu un mesaj și unul destul de puternic. Văd o provocare pentru antrenorul Costel Enache, dar și pentru omul Costel Enache. Cred în potențialul clubului foarte mult și vreau să fiu cel care profită de acest potențial. Faptul că sunt într-o continuitate sportivă mă poate dezvolta personal și uman, iar lucrul acesta a apărut ca o șansă nesperată pentru mine, cu atât mai mult cu cât cel care mă provoacă este un brand precum ”U” Cluj”, sunt primele declaraţii oferite de noul antrenor al “Şepcilor roşii”, pentru site-ul oficial al clubului.

Staff-ul său va fi completat de Cătălin Munteanu (antrenor secund), Mihai Şteţca (antrenor cu portarii) şi Alessandro Cittadino (preparator fizic).

Ceahlăul Piatra Neamț, CSMS Iași, Dunărea Galați, FC Botoșani, Astra Giurgiu, FC Hermannstadt şi reprezentativele U18 şi U19 ale României sunt celelalte formaţii pe care le-a mai pregătit Enache.

Le urăm şi noi, tuturor, bun venit în familia Universităţii Cluj! HAIDE “U”!

Foto: fcucluj.ro

Posted by cristi_moise

Leave a Reply