Concordia Chiajna, victima preferată

După un început ezitant de meci, Universitatea a reușit să se impună, scor 3-1, grație golurilor înscrise de Ispas, Romeo și Boiciuc. După această victorie studenții clujeni rămân la un punct în spatele celor de la Hermanstadt.

Erik Lincar a rămas fidel sistemului 1-4-2-3-1. Față de meciul de la Mediaș în primul 11 și-au făcut apariția Vali Alexandru, Haită, Hofman și Ely Fernandes. Cu toate că Universitatea a început bine meciul, pe atac cei care au marcat primii au fost ilfovenii. După o minge pierduta de Hofman la 30 de metrii de buturile apărate de Gorcea, Adrian Voicu a reușit să marcheze printr-o ghiulea (0-1). După 5 minute, Denis Ispas a observat că are culoar și a șutat de la 40 de m, mingea i-a sărit în față goalkeperului Aldescu iar mai apoi în plasă. (1-1). În minutul 35 clujenii reușeșc o ambuscadă în propria jumătate de teren, Romeo își oferă singur o pasă în terenul advers iar după o cursă de 50 de metri marchează pe lângă Aldescu. (1-2).

La pauză Lincar face o modificare. Vali Alexandru este schimbat de Alex Boiciuc care devine providențial după 3 minute reușește să marcheze un gol frumos din careul de 6 m. după centrarea perfectă a lui Paul Pîrvulescu. Pînă la final elevii lui Lincar mai au câteva situații bune de a marca dar ratează atât Boiciuc cât și Ciobanu (introdus pe parcurs).

Următorul meci va fi tot pe teren propriu în data de 26 aprilie (marți) împotriva liderului Petrolul Ploiești.

UNIVERSITATEA CLUJ – CONCORDIA CHIAJNA 3–1 (2-1)

Liga 2, etapa 5, play-off

Marcatori: Ispas (32), Romeo (35), Boiciuc (48) / Voicu (27)

Cartonaş galben: Ilie (78)

Universitatea: Gorcea – Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu (79 Dobrescu) – Hofman (68 Ciobanu), Balgiu (68 Filip), Pires (cpt.), Fernandes – Haită (61 Remacle) – Alexandru (46 Boiciuc). Antrenor: Erik Lincar

Concordia: Aldescu – Borta, Marc, Palmes, Cherecheş – Codrea, Ion (53 Llullaku) – Pîrvulescu (53 Roşu), Matiş (67 Duşmanu), Voicu (75 Sokovic) – Plazonja (53 Batin). Antrenor: Ianis Zicu

Arbitri: A. F. Chivulete (Bucureşti), A. Vornicu (Iaşi), I. M. Bobe (Bucureşti) 

StadionCluj Arena, Cluj-Napoca

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply