Cifrele de după meci

UTA Arad vs Universitatea Cluj a reprezentat al 9-lea meci stagional iar în urma rezultatului am reușit să ”evadăm” din zona fierbinte a clasamentului. Cele două săptămâni pe care Neluțu Sabău le-a avut la dispoziție pentru a regla relațiile de joc și a împrima echipei propria viziunea au fost benefice.

Mulți debutanți

Vineri la Arad, Universitatea a reușit a doua victorie stagională. Neluțu Sabău a debutat 5 fotbaliști: Andrei Peteleu, Lucas Masoero, Kevin Doukure, Alexandru Cîmpanu și Robert Silaghi.

32-

Este numărul de fotbaliști care au îmbrăcat tricoul alb-negru în acest sezon.

În urma unui gest stupid, în minutul 81 al meciului, Cîmpanu a devenit primul ”student” eliminat din sezonul 2023-2024.

Sabău a început să regleze o apărare dezorientată. Primul meci fără gol primit.

În debutul sezonului, apărarea a fost punctul nevralgic al echipei. În primele 6 partide, din ”era” Toni Petrea, echipa a primit 13 goluri, 2.5 goluri/ meci.

Cu Neluțu Sabău, Universitatea a primit 5 goluri în 4 meciuri oficiale (3 meciuri în Campionat + un meci în Cupa României) și a redus astfel la jumătate media de goluri primite/ meci.

Bogdan Mitrea singurul integralist

Fundașul central crescut de Universitatea Cluj și revenit după mulți ani la Universitatea, a rămas singurul fotbalist care a evoluat în toate minutele din acest sezon. El a reușit să marcheze un gol, în meciul cu Hermanstadt.

Daniel Popa se apropie de Dan Nistor

Prin golul marcat la Arad, Popa l-a egalat pe Alexandru Chipciu, pe locul 2, în topul marcatorilor din acest sezon cu 3 reușite. Cu 4 goluri marcate Dan Nistor a rămas golgheterul Universității Cluj.

Totul pentru ”U”.

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply