Calificare în sferturile Cupei României

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida împotriva echipei FC Rapid 1923, scor 0-0. Meciul s-a disputat pe Cluj Arena şi a contat pentru dea de-a treia etapă din Grupa C a Cupei României.

Jucătorii alb-negri au abordat partida de pe poziţia secundă având nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a trece în etapa următoare a Cupei României. Simion a reluat din prima în minutul 4 de la limita careului mare pe lângă bara din dreapta lui Drăghia. A urmat ocazia lui Remacle din minutul 16; lansat de Chipciu, mijlocaşul clujean a reluat de la 12 metri dar portarul bucureştean a respins în lateral. Portarul oaspete a intervenit salvator şi la şutul lui Alex Chipciu de la limita careului mare (minutul 24). Tabela a indicat la pauză scorul de 0-0. 

După pauză jocul a fost unul echilibrat fără însă mari ocazii de gol. Mai mult, oaspeţii au evoluat în zece oameni din minutul 79 atunci când Vojtus a fost avertizat direct cu cartonaşul roşu după ce l-a lovit intenţionat fără minge pe Vlădoiu. Fluierul de final al centralului Chivulete a consemnat cel de-al doilea scor de egalitate al echipei fanion a Ardealului din grupele Cupei României, scor 0-0.

Astfel, studenţii clujeni s-au clasat pe poziţia secundă a grupei C şi şi-au asigurat prezenţa în sferturile Cupei României unde va întâlni echipa AFC Hermannstadt.

„Şepcile roşii” vor întâlni pe teren propriu duminică, 11 decembrie, ora 14:30, echipa UTA Arad, meciul contând pentru  cea de-a douăzecea etapă a Superligii, sezonul regular.

UNIVERSITATEA CLUJ – FC RAPID 1923 0–0 (0-0)

Marcatori: —

Cartonaşe galbene: Briceag (90+1) / Grigore (2)

Cartonaş roşu: Vojtus (79)

„U” Cluj: Gorcea – Vlădoiu, Ilie, Ispas, Briceag – Purece (89 Romeo), Remacle (60 Fúlöp), Simion – Chipciu (cpt.) (89 Piţian), Bălan (71 Fernandes), Thiam. Antrenor: Eugen Neagoe

Rapid: Drăghia – Onea, Săpunaru (cpt.), Grigore, Morais – Käit, Crepulja, Emmers – Sefer, Duganzic, Pănoiu (46 Vojtus). Antrenor: Adrian Mutu

Arbitri: A. F. Chivulete (Bucureşti), S. E. Gheorghe (Suceava), A. Constantinescu (Bucureşti) 

Stadion: Dr. Mircea Luca (Cluj Arena), Cluj-Napoca

Posted by cristi_moise

Leave a Reply