Calificare facilă. Universitatea Cluj- Unirea Dej 2-0

Universitatea a reușit să elimine pe Unirea Dej după un joc consistent, chiar frumos pe alocuri, în special în a doua repriză.

Șepcile roșii au început hotărâți încă din start să tranșeze meciul cât mai repede. După câteva situații bune de gol, ”studenții” deschid scorul în minutul 16. Novac l-a observat pe Ribeiro în careu iar acesta a înscris simplu, după ce a fentat pe unul dintre apărătorii dejeni. La faza următoare, Alex Pop a lovit transversala. Dejenii au încercat prin Chira o finalizare din 6 metri dar Vâtcă a fost la post.

În minutul 30, Telcean – din 7 metri – a ratat șansa de a face 2-0, după ce Ionuț Rus a salvat de pe linia porții. După cinci minute, Gavra și-a încercat norocul cu un șut de la 25 m, dar Papp a a reținut în doi timpi.

La pauză au intrat Tamaș și extrem de tânărul Matei Morar (aflat la meciul de debut). În minutul 48 Ribeiro reușește o ”foarfecă”, dar mingea este trimisă pe centrul porții. După 1 minut 49, Alex Pop a marcat (2-0) cu un șut de la marginea careului mare. În minutul 59 Ionuț Rus a comis un fault în propriul careu și centralul a indicat lovitură de la punctul cu var. Gavra a executat slab și Papp a apărat.

În minutul 67, Alex Pop a încercat un lob, dar balonul a mers peste poartă. Trei minute mai târziu, Andrei Pop a trimis în transversală ratând cea mai mare ocazie a uniriștilor. Până la final Ribeiro a mai încercat o dată poarta, iar Barbu, intrat între timp, a avut 3 șuturi spre poartă, dar niciunul cadrat.

Scorul final a rămas 2-0. Universitatea se califică în turul următor. Luni, la Turnu Măgurele, Universitatea Cluj o va întâlnii pe Turris.

”U”– Vîtcă, Taub, Mureşan, Telcean, Rus, L.Novac (’73 Barbu), Segev (’46 Tamaș), Mâneran (’46 Matei Morar), Pop, Al.Ribeiro (’75 Dican), Gavra (’61 Ștefănescu). Antrenor Costel Enache

Unirea Dej: R. Papp – I. Rus, Kereki, Vomir, Al. Papp, Chira, Al. Blaj, Frăsineanu, Ciocan, A. Pop, Fl. Blaj. Antrenor: Dragoș Militaru.

Posted by cristi_moise

Leave a Reply