Antonie ne-a ”altoit”

Universitatea Cluj a condus încă din primul minut, dar până la final, a pierdut din cauza propriilor slăbiciuni dar și a manierei de arbitraj, pe care Antonie a implementat-o cu bună știință. Nu este posibil să iei decizii diferite la faze de joc similare !!!

După sfârșitul excepțional din meciul cu Slatina, în care a marcat la ultima fază, israelianul Idan Golan a marcat și în meciul cu gorjeni, de această dată la prima acțiune a meciului în secunda 57. După gol, meciul a continuat pe contre, ambele formații au avut șanse bune de a înscrie.

În repriza a-II-a, ”Șepcile roșii” fac pasul în spate, iar Viitorul preia contolul meciului. Carol Taub a avut un minut 69 catastrofal. După ce greșește o pasa simplă, gorjenii obțin pe contraatac un corner. În urma cornerului același Taub comite un fault stupid, din care provine egalarea. În minutul 74, centralul Antonie, nu acordă un penalty pentru Universitatea. În careul gorjean, Buleică sare la minge, dar îl lovește cu cotul pe Atska.

Mai mult decât atât, acordă fault în atac. În urma acestei decizii s-a creat un meleu din care tot Universitatea a suferit cel mai mult…Luchin fiind eliminat. Cu un om în plus, Viitorul Pandurii au reușit să mai marcheze de două ori.

Universitatea Cluj – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 1–3 (1-0)

Marcatori: Golan (1) / Ţegle (69), Paraschiv (77, 86)

“U” Cluj: Muţiu – Dican, Luchin, Răuţă – Ilieş, Filip (81 Ogbu), Negrean (54 Atska), Taub (81 Pop) – Ribeiro, Gavra (64 Chacana), Golan (54 Pîrvulescu). Antrenor: Costel Enache

Viitorul: Bodea – Buleică, Lixandru, Oros, Băican (78 Prejmerean) – Şerbănescu (46 Vulpe), Copaci, Ţegle – Buia (64 Paraschiv), Chiorean (46 Cioiu), Dragu (64 Mitrică). Antrenor: Flavius Stoican

Universitatea spune ”adio” competiției KO, și rămâne să se concentreze, pe evoluția din campionat unde are ca obiectiv, calificarea în play-off.

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply