Amical. Universitatea Cluj- FC Zurich în Antalya

Primul meci al Universității din noul an, se dispută în Antalya, azi de la ora 12:30 (ora României). Adversară este ocupanta locului 10 din campionatul Elveției, FC Zurich. Echipa din nordul Țării Cantoanelor a fost înființată în anul 1896 și s-a impus de 13 ori pe prima scenă. De-a lungul timpului o serie de fotbaliști români au activat pentru FC Zurich: Marcel Răducanu, Mihai Tarrarache, Iulian Filipescu și Adrian Ilie dar și nume mari ale fotbalului internațional: Rashidi Yekini sau Roberto di Matteo.

Pe banca tehnică a Universității Cluj revine Ioan Ovidiu Sabău după o pauză de aproape două decenii !!! ÎI URĂM mult succes marelui internațional !!! La finalul sezonului să ne bucurăm împreună de rămânerea echipei în liga de elită, a fotbalului românesc.

Cu un lot remaniat în pauza de iarnă, din care au plecat: Laurențiu Brănescu, Florinel Mitrea, Florin Purece, Ely Fernandes și Roberto Romeo, Șepcile Roșii au trecut la capitol veniri trei nume: fundașul central Andrei Miron, fundașul dreapta Dorinel Oancea și atacantul Ianis Stoica. Ultimul este singurul care a venit sub formă de împrumut de la FCSB.

De urmărit cum va arăta Universitatea încă din primul meci. Încercăm să prezicem și un prim 11:

Iliev- Oancea, Miron, Pițian, Briceag- Romario, Filip- Chipciu, Fulop, Thiam- Stoica.

De remarcat că imediat după meciul cu noi, elvețienii vor întâlnii Schalke 04, astfel este de așteptat ca antrenorul Bo Henriksen să utilizeze o echipă formată din mai multe rezerve.

Meciul poate fi urmărit AICI:

Posted by cristi_moise

Leave a Reply