Amical. Universitatea Cluj- Avântul Reghin

     Astăzi echipa noastră s-a antrenat în Parcul Babeș. Managerul Adrian Falub are de câteva zile la antrenamente, 3 fotbaliști care provin de la echipa prezidată de Alin Bănceu, Viitorul Cluj Napoca. Dintre aceștia doi sunt fundași iar unul mijlocaș. 

     Mâine (25.07 a.c.) la baza sportivă Clujana, Universitatea va susține un amical împotriva echipei Avântul Reghin. La meciul care va începe la ora 11:00 suporterii nu vor avea acces. 

Știri din lotul echipei:

*  SEBASTIAN MAILAT-  Surse demne de încredere ne-au asigurat că se fac eforturi pentru ca Sebastian Mailat să revină la Universitatea. Atât fotbalistul cât și conducerea echipei doresc să continue colaborarea, astfel în zilele următoare l-am putea revedea pe talentatul mijlocaș în lotul studențesc.

* GEORGE FLORESCU-  George mai are contract pe o perioadă de un an cu Universitatea. Clubul l-a informat pe fostul internațional, că echipa nu se va mai baza pe serviciile lui și în următorul sezon. Astfel el a primit o ofertă pentru a ocupa un post în conducerea echipei.

* ARTUR CRĂCIUN- Fundașul moldovean are pe masă o ofertă din partea unui club maghiar. Din acest motiv, momentan există o presiune făcută de jucător și impresarul acestuia pentru a fi lăsat să plece gratuit.

HAIDE ”U” !!

Posted by cristi_moise

Leave a Reply