Am condus și Nurnbergul

Pe ultima sută de metri echipa noastră a reușit să mai programeze suplimentar un meci amical, față de cele 3 anunțate inițial. Adversara noastră de ieri a fost FC Nurnberg, ocupanta locului 8 în Bundesliga 2.

Protocolul a presupus două reprize de 30 de minute fiecare. Ovidiu Sabău a folosit cu precădere fotbaliștii care la ultimul meci amical, cel cu Debrecen, au intrat în partea a două a meciului dar și 5 fotbaliști care nu au evoluat deloc în partidele precedente: Filip, Tescan, Păun dar și debutanți absoluți în tricoul Șepcilor Roșii: Ze Gomes și Trif.

La pauza meciului Universitatea a condus cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat în urma unei lovituri libere, bine executate de Florian Haită, iar după o bâlbâiala a fundașilor adverși Adi Bălan a reușit deschidă scorul. Același atacant a mai avut două bune oportunități de a mai înscrie până la finalul primei reprize.

În mitanul secund, germanii au profitat, prin Shuranov, de o gravă eroare a portarului Păun și au restabilit egalitatea. Scorul final a fost stabilit în urma unui contraatac. Autorul golului fiind Schleimer.

U: Gorcea, Oancea, Nowak, Ilie, Horșia, Pires, Simion, Haită, Fulop, Bălan și Hleihil. 

U repriza II: Păun, Oancea, Nowak, Ilie, Tescan, Pires, Simion, Bălan, Haită, Horșia, Hleihil. Pe parcurs au mai intrat: Zè Gomes, Trif și Filip.

FCN: Klaus, Castrop (31. Valentini), Hübner (31. Jahn), Breunig, Brown, Geis, Kayo, Goller, Köpke (31. Uzun), Schleimer, Nischalke (31. Shuranov)

”U” va disputa azi, 13 ianuarie, ultimul amical din Turcia contra lui Schaffhausen, echipă din eșalonul secund elvețian.

Posted by cristi_moise

Leave a Reply