Start perfect. Aerostar – “U” 0-1

În prima etapă a sezonului, disputată pe terenul nou-promovatei Aerostar Bacău, echipa noastră s-a impus prin reuşita lui Goga, deși băcăuanii au trecut pe lângă egalare în minutele adiţionale ale partidei.

Pe un teren extrem de tare și pe o căldură insuportabilă, ”studenții” au început precaut meciul de la Bacău. În primul mitan ar fi de menționat doar ocazia lui Golan, care perfect ”servit” de Incacio, a șutat mult pe lângă iar tânărul Negrean a trimis mingea, printr-un șut, milimetric peste poarta apărată de ANca-Trip.

A doua repriză a început, cu cei de la Aerostar la timonă. Aceștia ratând câteva situații bune de gol însă vine minutul 60 când Dorin Goga, primește o minge bună de la Inacio, iar după un slalom printre fundași advers scutură plasa. 1-0 Universitatea Cluj ! Chiar dacă până la final atât Gavra cât și Novac au ratat ocazii rarisime, scorul a rămas neschimbat pâna la final.

Antrenorul Adrian Falub a folosit următoarea echipă:

”U”: Muțiu – Ferreira, Tamaș (’85 Telcean), Luchin, Mureșan, Neciu (’46 Taub) – Maneran (’85 Ilieș), Novac, Negrean, Golan (’46 Goga) – Gavra (’71 Ștefănescu)
Rezerve: Vâtcă, Ilieș, Rus, Roskopf, Ștefănescu, Goga, Barbu, Taub, Telcean, Ilies

Posted by cristi_moise

Leave a Reply