A doua înfrângere cu scorul de 0-1. Golul primit, tot din penalty.

Cel mai puternic adversar din cantonamentul austriac l-am întâlnit ieri (01.07 a.c.). Într-un meci disputat, la Beltici, Universitatea Cluj a pierdut cu scorul de 1-0 în fața echipei NK Osiek. Golul a fost marcat din penalty, astfel este a doua înfrângere consecutivă a echipei noastre la acest scor. Croații au terminat în ultimul sezon pe locul 3 în clasament.

Loturile de fotbaliști utilizați:

NK Osiek– Ivušić, Bartolec, Škorić, Lončar, Leovac, Nejašmić, Brlek, Gržan, Caktaš, Lovrić, Mierez. Pe parcurs au mai intrat: Barešić, Miloš, Barišić, Cvijanović, Zebec, Bakić, Janjić, Hiroš, Topčagić,

Universitatea Cluj– Gorcea, Romeo, Ispas, Pitian, Pirvulescu, Filip, Bic, Pires, Haita, Fernandes, Tescan. În a doua repriză au intrat Brănescu, Baravykas, Pițian, Ilie, Briceag, Filip, Pires, Remacle, Chipciu, Tescan, Fernandes.

În acest meci nu au fost utilizați atacantul Bălan și tinerii Matei Moraru și Iustin Neacșu.

Lotul echipei croate este evaluat la 37.6 mil. EU, fiind al 3-lea, ca valoare din HNL Super Sport, după cele ale echipelor Hajduk Split și Dinamo Zagreb.

Rezumat video

Croații au pus pe pagina lor de facebook un rezumat video al meciului.

Campania de transferuri continuă la U

Din informațiile noastre în cel mai scurt timp, conducătorii Șepcilor Roșii sunt pe cale să perfecteze un nou transfer. Postul care urmează să fie consolidat, pentru echipa lui Erik Lincar, este cel de extremă. Ultima echipă la care a evoluat fotbalistul vizat, este una care s-a luptat până în ultimele etape pentru un loc de play-off.

Abonamente sezon 2022-2023

Până ieri, suporterii Universității au achiziționat, un total de 1142 de abonamente, dintre care, 646 la tribuna II iar restul la peluză, tribuna 1 și sectoarele VIP. Sectorul 2R1 este preferat până în acest moment. Aici, 187 de fani și-au asigurat un loc pentru noua ediție de campionat.

Așteptăm cu interes ca și ceilalți U-iști să facă același lucru. Doar așa demonstrezi că susții cu adevarat echipa favorită, restul, e pistol cu apă !

NUMAI U !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply