Universitatea câștigă în ultima secundă meciul cu Metaloglobus.

Universitatea Cluj s-a impus, în extremis, în meciul de azi contra echipei Metaloglobus București. După această victorie, Șepcile roșii au urcat provizoriu, pe locul 2 în clasament.

Antrenorul Erik Lincar a fost nevoit în urma accidentării lui Ispas, să înceapă meciul cu tânărul Vomir în centrul defensivei. În rest a folosit același sistem (1-4-2-3-1) precum în precedentele meciuri. Cu toate că ai noștri au fost mai prezenți în jumatea adversă având și o bună ocazie de a marca prin Victor Dican, primii care au înscris au fost bucureștenii prin veteranul Ovidiu Herea. În prima repriză, Universitații i-au fost refuzate două posibile penalty-uri, de către centralul Găman.

La pauză a intrat Blejdea care a dinamizat jocul nostru, și a creat panică în defensiva adversă. După o incursiune a fotbalistului cu numărul 7, fostul fundaș al Universității Andrei Răuță are o intrare dură, iar arbitrul acordă, pe bună dreptate, cartonașul roșu. Din acel moment Universitatea a dominat cu autoritate meciul iar golurile au apărut în urma unor centrări perfecte ale lui Blejdea respectiv Mitrea marcatori fiind Victor Dican și Alexandru Boiciuc.

De remarcat dăruirea tuturor fotbaliștilor care au crezut până în ultima clipă în victorie.

HAIDE UNIVERSITATEA !!!

P.S. Semnalul tras de antrenorul Erik Lincar de la finalul meciului a ridicat multe semne de întrebare referitoare la continuitate sa pe banca tehnică a Universității. O plecare a antrenorului, care a reușit în acest început de sezon 5 victorii din 6 posibile, ar pune într-un con de umbră tot ce s-a realizat până în prezent.

UNIVERSITATEA CLUJ – METALOGLOBUS BUCUREŞTI 2–1 (0-1)

Marcatori: Dican (84), Boiciuc (90+5) / O. Herea (28)

Cartonaşe galbene: Haită (35), Blejdea (63), Gîţ (80) / Pandele (5), Gavrilaş (62), Caramalău (65), Sîrbu (86), Enache (87)

Universitatea: Gorcea – Gîţ, Gugu (cpt.), Vomir (81 Voinea), Mitrea – Ribeiro (73 Balgiu), Dican – Ciobanu (73 Hofman), Haită, Pîrvulescu (46 Blejdea) – Boiciuc. Antrenor: Erik Lincar

Metaloglobus: Gavrilaş – Sava, Caramalău, Lung (67 Răuţă), Sîrbu, Borţoneanu, Pandele (25 Plumbuitu) – Enache (77 Tudoran), Coman (25 Lazăr), C. Herea, O. Herea (cpt.) (77 Cazan). Antrenor: Nicolae Grigore

Stadion: Luceafărul, Sânmartin

Posted by cristi_moise

Leave a Reply