Lotul prezent la reunire

Antrenorul Costel Enache, a condus primul antrenament din anul 2021. Ntonalnto Atska singurul transfer perfectat până acum de Universitatea nu a lipsit. Fotbalistul care a venit de la Politehnica Iași a pozat în tricoul ”studenților” clujeni.

Surprize mari la capitolul absențe

Costel Enache a informat într-o conferință de presă premergătoare reunirii, că fundașul Gabi Tamaș se află în vacanță cu familia dar va fi prezent de luni, la antrenamentele echipei. De asemenea a mai adăugat că Robert Neciu și Daniel Novac sunt accidentați, iar echipa nu se va putea baza pe ei în perioada următoare.

Absenții de la reunire despre care nu s-a vorbit. Nume importante care au lipsit

Dorin Goga, Dennis Mâneran dar și portughezii Inacio Miguel și Sergio Ribeiro completează lista celor care nu au fost prezenți la startul pregătirilor. Conducătorii nu au menționat motivele pentru care acești fotbaliști nu s-au prezentat.

Lotul prezent la reunire:

portari: Vlad Muțiu, Andi Gorcea, Cosmin Vâtcă, Patrick Kiss (de la juniori)

fundași: Laurențiu Rus, Ionuț Ilieș, Srdjan Luchin, Tudor Telcean, Carol Taub, Dan Berci, Andrei Mureșan

mijlocași: Alexandru Negrean, Victor Dican, Ioan Filip, Yaniv Segev, Ntonalnto Atska, Cătălin Ștefănescu, Nicolae Pârvulescu, Idan Golan, Cosmin Meșter, Matei Moraru

atacanți: Cristian Gavra, Alex Pop

Cu ușoare probleme medicale Andrei Mureșan și Alex Pop au fost menajați pentru primul antrenament al anului 2021. În zilele următoare este așteptat mijlocașul de bandă Lucas Chacana. Acesta are dublă cetățenie argentiniană și italiană iar ultima dată a evoluat pentru Politehnica Iași.

Haide Universitatea !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply