Daniel Novac nu mai face parte din planurile lui Lincar

Erik Lincar își face un obicei de a renunța la câte un jucător după o înfrângere a Universității Cluj. Invitat în cadrul podcastului 100 % ”U” realizat de jurnaliști Alin Șutea și Vasile Racovițan, antrenorul ”Șepcilor Roșii” a transmis faptul că a fost dezamagit de randamentul lui Daniel Novac în meciul de la Oradea. Astfel mijlocașul nu va mai face parte din lotul echipei.

Daniel Novac a venit la Universitatea în vara anului 2020 iar după câteva luni a suferit o gravă accidentare care l-a ținut departe de antrenamente. În total a evoluat în 15 meciuri oficiale în care a marcat 2 goluri.

Erik Lincar și-a făcut un obicei în a exclude câte un fotbalist după o înfrângere a Universității. După eșecul din campionat de la Iași cel care a ”plătit” a fost Laurențiu Rus. După toate probabilitățile el va face pasul spre echipa Sănătatea Cluj acolo unde de curând au fost anunțați alți doi ex-Uiști, George Florescu și Valentin Lemnaru.

În cadrul aceluiași podcast, antrenorul a spus că mai are nevoie de 1-2 fotbaliști care să acopere posturile deficitare iar unul dintre ele este cel de mijlocaș central de unde au fost ”disponibilizați” în ultimele săptămâni Iaser Țurcan și Daniel Novac.

Odată cu dispariția din lotul echipei a ”veteranilor” Laurențiu Rus și Daniel Novac, Universitatea nu mai are nici un fotbalist cu vârsta de 30 sau peste.

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply